2013-07-22 315 瀏覽
之前同同學食過晚餐, 都覺得唔錯, 所以今日都黎試下佢嘅下午茶!!佢地有個下午茶menu都幾多款架! 有牛角包、通粉、煮青口、焗田螺……好多嘢揀因為我大約9:00度淨係食左好少嘢,已經好肚餓,所以我揀左個New York Cheese Cake ($30), 個餐本身有嘢飲,不過我想飲佢個cream chocolate,所以加$8。今晚會好遲食飯同埋我驚唔夠飽,所以再加多$8配個蕃茄通粉。俾完錢就搵左個位坐底, 3:00都唔係好多人。過左3分鐘度杯嘢飲就到喇!! 我本身好鍾意佢杯cream chocolate. 同其他coffee shop唔同,佢有好多cream架!! 對鍾意食cream嘅我就簡直係perfect!!飲落去又唔會好苦,好好飲!跟住個湯通粉都黎左,蕃茄湯唔會好酸,甜道適中,其他餐廳可能好酸但係依度就唔會喇! 好味道!!不過啲通粉可以腍啲,會好好多。Cheese cake冇咩特别,不過好似太實。總括黎講,其實$46可以食到咁多嘢好抵又好食!! 下次會試下其他tea set!! Yummy yummy!!

好味道!!不過啲通粉可以腍啲,會好好多。
Cheese cake冇咩特别,不過好似太實。
Yummy yummy!!
2013-07-20