今次試埋其他系列今次唔知係咪因為平日,終於唔係排長龍,之前都睇過佢嘅午餐都幾吸引,今次經過冇乜人就食下午餐炭燒紐西蘭肉眼扒 8oz好耐都冇食過扒,識食一定係配薯條。佢個扒大過我隻手🤣上菜都想上得快,建議唔好叫得太熟。套餐仲包左餐湯或者沙律同熱飲,當天嘅餐湯係南瓜湯,味道唔錯。👍👍👍熱飲方面我揀咗柚子茶,柚子茶真係喉嚨嘅好幫手,飲完好滋潤。最緊要係我真係好鍾意佢個杯🤣🤣我入嚟見到佢甜品櫃就好想食蛋糕,所以叫多咗個蛋糕,榛子摩卡蛋糕🍰聽說唔開心食甜嘅就可以心情好一啲,係真㗎。☺️☺️ 因為店員同我講下午茶有蛋糕配嘢飲,所以我冇單點蛋糕,嘢飲方面佢可以揀特飲,但呢排鍾意養生嘅我好少飲凍飲,所以揀咗熱摩卡,襯返個蛋糕🤣🤣佢仲有畫花真係好靚,成日睇到啲畫花又覺得好治療。
今次試埋其他系列

炭燒紐西蘭肉眼扒 8oz
好耐都冇食過扒,識食一定係配薯條。佢個扒大過我隻手🤣
上菜都想上得快,建議唔好叫得太熟。

聽說唔開心食甜嘅就可以心情好一啲,係真㗎。☺️☺️