2021-11-12 1030 瀏覽
呢一間係我Lunch/Tea成日會食既餐廳😁 最主要都係因為自己鍾意食辣嘅緣故 鍾意鼻水不斷流 汗不斷滴🤭 享受食辣既痛感👻 鍾意辣同重口味既人值得黎試試😝🐥 成都老城口水雞經常黎食既原因係佢啲辣既配料都好足調味料 適合香港人口味嘅辣 特別鍾意佢用豌豆 卜卜脆嘅口感 再加其他調味蔥花辣椒油辣椒籽等等 令到隻雞好易入味😝 如果雞件可以去骨同少啲骨一定仲正🍜 四川擔擔麵重口味特別鍾意呢間湯底重花生醬芝麻醬味 特別香濃 麵質又有韌性 其實就咁食個麵都已經夠曬💰消費:下午茶價格 $48 +凍飲3蚊=$51 抵!午餐同下午茶都係選一樣菜 再跟絲苗白飯、高湯上海麵、四川擔擔麵、 重慶麻辣紅薯粉下午茶時段=2pm-6pm 之前食過麻婆豆腐、酸菜魚等等 調味料都好重各有特色 鍾意重口味 值得一試推薦指數:🌕🌕🌕🌕🌘

成都老城口水雞

🐥 成都老城口水雞

🍜 四川擔擔麵

💰消費:
下午茶價格 $48 +凍飲3蚊=$51 抵!

下午茶時段=2pm-6pm

推薦指數:🌕🌕🌕🌕🌘