今日下午 試左個價值$33 吉列大豬+薯角 連餐飲(熱菜蜜) 凍飲+$2份量極少,炸豬扒完全同豪大大差吾多級數差,但仲要貴過佢,沙律醬點左5次都痴唔到件豬扒,最後要用刀解決!而薯角即太老,炸太耐同無咩點濾油或換油!總結,完全唔適合胃口比較大既人,勉強只值$28左右,與同區比較新森林焗飯專門店,1個豬扒焗飯+小食+麵包+湯+餐飲 都係總值$36,另外唔知係咪換左老闆,收銀有點串同埋搭嗲又要抽水,態度很一般,環境2個月前後沒變化,主要都係門口改變左。*提外話,之前覺得晚餐ok的,有讚少彈,但係唔知做咩open rice 再幫心之町重開多次,冇曬之前既紀錄!(所以都諗緊可能又轉老闆,因非第一次)
總結,完全唔適合胃口比較大既人,勉強只值$28
炸大吉列豬扒拼薯角