2024-11-08
6點前落單都可以叫到佢地既下午茶,而且選擇非常之多,飯 撈檬 湯面 小食,樣樣都有齊哂,最緊要下午茶既價錢,但係正餐既份量!!!而且跟指定特色熱飲唔洗加錢,真係好抵,我地今次叫左下午茶傳統撈檬 河內烤豬肉撈檬❤ 豬肉肥瘦相間,入口微脆唔油膩,醬汁小酸微辣,檬粉煙UN彈牙,配菜既青瓜絲紅蘿蔔絲,撈埋一齊食,口感同味道都好豐富。越北四寶配米飯❤ 有香脆可口既香茅豬扒 惹味香茅雞翼 爽口既扎肉 同 厚實既蛋餅,佢地既蛋餅有粉絲 木耳絲等食材,食起黎口感好特別。當中我地最愛緊係香茅豬扒,大大塊,啖啖肉,一D都唔油膩。蕃茄蟹肉扎肉蝦丸湯檬😄 配料有彈牙蝦丸 爽口扎肉小量蟹肉同豬肉,蕃茄蓉湯底味濃,檬粉都好掛汁,如果份量再多D就更好喇!飲品方面我地叫左 薑味濃厚既越南老姜蜜❤ 正常發揮既檸檬水❤ 同醒胃越南鹹桔水❤