2022-04-07
今日去開沙田第一城探朋友 之前已經試咗幾間大集團 所以今日去試吓小商戶 不過老實講 食物唔合格 但服務態度滿意 這裡係先落單比錢才出餐的這個餐本來我想配沙律🥗 但店家只有薯條 都無所謂 薯條我都幾鍾意 但當佢哋送到時 我終於明白點解沙律🥗無晒 我只係有種下次唔會嚟嘅感覺 連鎖快餐店都比佢哋好多多倍 其實店家都應該知道係嚴重Overcook 這個是我朋友點的 份量睇落都可以 成個餐都係番茄🍅主題 朋友比我嘅意見係 其實一個人就差唔多份量 唔太濃 但都算合格 這裡啲貨到處放 我哋其實和那些貨坐在附近 職員態度開始時都有啲反感 因為真係唔似係一間街坊味濃嘅小食店 都係問咩都唔知 講嘢無尾音嘅服務 但中途有一位職員在清潔 竟然行上前問我哋意見 我本來都唔太想講 但最後佢自己都睇到盤薯條🍟都話真係炸耐咗最後我食唔晒 好可惜但無奈 這裡有學生優惠 只要有學生證就可以接受咖啡奶茶就合格 唔會有驚喜 最後評核報告就係 我會去大型連鎖店都唔會選這間
特色公司三文治配薯條
肉醬熱狗配細蕃茄通粉