2018-10-12
終於等到星期六 終於可以有時間俾自己靈魂慢活🤗😴自然醒已經成2點 上openrice搵食 搵到間新野 淨係睇相已經覺得好似藝術品 就決定俾自己去一趟舌尖上的藝術之旅 因爲啱啱醒 只是想食早餐 個all day 又好似多得滯 最後 決定食Teas 無打錯 係Teas 有s既 一個又少得滯 就打孖上太陽蛋焗挪威三文🐟牛油果配新鮮蔬菜沙律一睇到 super good food 三文魚 牛油果 未食已經覺得健康左 食到又覺得 好light 好fresh 好味 味好夾 個藝術品上左檯 靚到一個點 吾知點落手 教我如何食下去 ⋯⋯ 碳水化合物 係5點前係可以食既 選擇好多 但想食甜既 就叫左個 香蕉朱古力多士 一個簡單配搭 但又好少左個味 FF加左花生醬😅香蕉朱古力多士都好似藝術品 ⋯⋯ 有d好奇呢到既主理人是咪讀藝術既呢咖啡 星期六 吾知點解一定要咖啡 每日一少杯Black coffee聽講 可以減肥 去水腫 食到最後 有個姐姐過黎搭傘 原來呢度會請聾人 她介紹左果無聲下午茶既活動俾我 又有體驗 又有下午茶食 果日醒到 應該黎度 💪🏻
太陽蛋焗挪威三文🐟牛油果配新鮮蔬菜沙律
煙三文魚 太陽蛋 焗牛油果
查看之前的留言 ()