2011-10-01
是日打風關係,估計好多人都會出街食,倆口子5點幾就去附近食晚餐,左揀右揀下,最後選定食pizza!時間早,唔晒等位,去到仲可以叫下午茶食,太太又有佢地既coupon ,(下午茶買二送一)所以好抵!二人叫咗意式雞皇意粉,迷你海鮮薄脆批,辣味雞翼套餐,意粉&批都有湯+飲品,小食套餐就只跟飲品尋晚餐湯只可以揀忌廉雞湯,批底亦只可以揀薄脆底,店員話下午已經買晒其他湯及批底,忌廉雞湯>>味道幾香,算"杰"唔會好似水咁,不過今日就少咗d湯料!意式雞皇意粉>>雞肉幾滑,白汁夠多,意粉煙韌,好味迷你海鮮薄脆批>>迷你批來講呢個算多海鮮,不過薄脆底就普通,但都好味辣味雞翼>>味道夠辣,不過唔混,一邊有辣,一邊就無辣熱檸水及凍檸茶>>檸茶夠茶味,唔錯!熱檸水就一般出面飲的分別不大p.s>>隔離枱的人只係遲我地1-2分鐘落order,但係佢地有厚批揀!
尋晚餐湯只可以揀忌廉雞湯,批底亦只可以揀薄脆底,店員話下午已經買晒其他湯及批底, 忌廉雞湯>>味道幾香,算"杰"唔會好似水咁,不過今日就少咗d湯料! 意式雞皇意粉>>雞肉幾滑,白汁夠多,意粉煙韌,好味 迷你海鮮薄脆批>>迷你批來講呢個算多海鮮,不過薄脆底就普通,但都好味 辣味雞翼>>味道夠辣,不過唔混,一邊有辣,一邊就無辣 熱檸水及凍檸茶>>檸茶夠茶味,唔錯!熱檸水就一般出面飲的分別不大