2023-04-12 321 瀏覽
復活節假期,家人外遊,瞓到晏一晏,獨自去搵食!入去到餐廳已經3:00,可以平小小直接叫下午茶!下午茶餐選擇都幾多,有三文治,有包,有多士,有炒粉麵,因為起身未食過嘢,所以叫咗一份飽肚啲嘅芝士焗肉醬意粉!雖然今日係紅日假期,不過成間餐廳既人流唔多,仲有位淨,可能好多人都離港旅遊!客人已經唔多,但係餐廳嘅侍應亦都係有限!舉咗幾次手都冇人應,最後要企起身叫先有人行過黎落單!呢度嘅座位幾舒適,燈光都幾光猛!每張枱都放咗調味料,可以自行選擇!講返個肉醬意粉,因為要焗嘅關係,我都預咗要等,點知由落order到上餐都只係短短5分鐘,杯凍檸茶都未到,意粉就到!可想而知質素會有幾好🙈🙈果然,一食落口就知龍與鳳!先唔評論點解有一片蕃茄放喺面!齋睇表面,已經用錯芝士,應該係用芝士碎,而吾係一條條,做吾到拉絲效果!而且焗嘅時間唔夠,成兜意粉冇燶邊!又吾夠熱!肉醬正正常常,醬汁多個肉碎!意粉唔夠彈牙!以52蚊黎講,真係唔值,如果唔係附近冇乜選擇,都唔會揀佢!
復活節假期,家人外遊,瞓到晏一晏,獨自去搵食!

入去到餐廳已經3:00,可以平小小直接叫下午茶!

肉醬正正常常,醬汁多個肉碎!意粉唔夠彈牙!
以52蚊黎講,真係唔值,如果唔係附近冇乜選擇,都唔會揀佢!
2023-04-08