2018-12-13
今日去咗元朗探個老朋友 忙完一大個朝早 肚子已經餓到不行了 係咁肚餓嘅時候 食放題就係最好不過嘅選擇千賀水產好正㗎 食物款式夠多 以日式美食為主 這些也是基本的 最開心嘅係有磯燒海鮮任食 每張桌子上面都有一個磯燒爐同埋一些調味料 供客人使用先去熟食區拎啲熟嘢食 呢個麻辣東風螺超級好味 夠麻夠辣又新鮮 旁邊嘅蘿蔔入曬味 清甜又冇渣壽司很不錯 飯糰上面嘅配料新鮮又肥美 火炙三文魚腩,燒鰻魚,蟹柳棒,黑松露帶子…… 最好嘅就係飯團唔會太大舊 份量少少的 咁就可以食多啲唔同款式嘅食物啦刺身同樣非常出色 無雪味 可以食到刺身鮮甜味道 劃幾多畀幾多 而且送餐服務快天婦羅我平時好少食因為太熱氣 但係呢度嘅天婦羅我竟然係食得最多嘅 脆漿夠薄又夠熱 我相信係即叫即炸 炸蕃薯我最鍾意 好甜好香海皇羹非常足料 喺咁凍嘅天氣飲返碗熱辣辣嘅羹 即刻成個人暖曬另一驚喜是 這裏的磯燒海鮮竟然有活水產 燒大蜆隻隻飽滿肥美肉厚多汁 好重海水味 除咗新鮮我都唔知可以點形容磯燒海鮮選擇多 海蝦,青口…… 全部無限任點任食,回本冇難度最後就係甜品時間 雪櫃內放咗多款唔同嘅自家製甜品 呢個泡芙相當出眾 空氣感十足 大家不妨有
另一驚喜是 這裏的磯燒海鮮竟然有活水產 燒大蜆
最後就係甜品時間 雪櫃內放咗多款唔同嘅自家製甜品 呢個泡芙相當出眾 空氣感十足 大家不妨有興趣可以一試
呢度仲有夾糖位置 每位入座嘅客人都有一個袋子可以夾糖離開 非常窩心又貼心嘅服務 相信大人同小朋友都會好開心 非常好嘅一次用餐體驗