2021-07-24 360 瀏覽
今日終於約到朋友中午時段去食呢間,日日返工放假都見到大排長龍🙈,於是我襯自己放假一早出去攞位先,試吓呢間咁出名嘅店。平日去到都要排左20分鐘到,入到去見Menu果然冇令我失望,價錢性價比高同嘢食都好大份,最後我哋叫咗個天婦羅蕎麥麵湯,天婦羅入邊有大蝦兩隻,茄子,仲有帶子,如果自己覺得唔夠食嘅話仲可以用加購價換其他海鮮天婦羅🍤,個蕎麥麵連湯係好好味好滑身,蕎麥麵本身對身體都好好,嘢飲我哋就飲咗佢提供俾我哋嘅免費茶,職員嘅服務態度都好好,最後我哋賣單平均消費都係大概$90到,喺形點來講算係一個性價比高嘅餐廳。下次會想再帶屋企人去試其他嘅餐,因為佢選擇性都好多人同埋有時有季節性限定