早排同朋友去左海濱公園🏖️親子活動,帶佢小朋友放電🪫行到中途,見有幾個貨櫃👀,原來係餐廳黎🍽食字行頭既我即衝左埋去💨(𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕 • 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫🍔 • 沙律🥗 • 意粉🍝 • 小食🧆...)全部都係即叫即整🔥,款款都係幾十蚊已有交易🛒已計劃下次去野餐,乜都唔帶 • 即場買🫢~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪牛油果醬煙三文魚Pizza 超足料🤩表面仲有焗到半溶芝士🧀 • 大塊煙三文魚🐟 • 彩椒 • 紫洋蔥🧅厚厚牛油果醬搽得勁滿🥑,就黎睇唔到批邊即焗批皮夠脆,已分開𝟒件,方便𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞🤗 .▪大蝦卡邦尼意粉(可轉意大利長通粉 / 闊麵🍝)多隻大蝦仁🦐,煙肉🥓亦都比常見既厚身 • 香口,撈埋中間生蛋🥚 • 卡邦尼汁,勁滑,好快就𠽌晒😝.▪炸魷魚鬚 熱辣辣 • 脆卜卜,唔會有厚炸粉漿層✨底有少少沙律菜🥬,食埋即刻冇左罪惡感🤪.▪野飲雖然通常食𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕都會飲汽水🥤不過依到仲有好多選擇,檸茶/檸水🍋 • 咖啡☕️ • 奶茶🫖 • 啤酒🍺都有。而我地揀左健康果汁 (蘋果汁🍎 • 奇異果汁🥝). 🔸所有野食都可加+$𝟏𝟓加配汽水/ 咖啡 及 是日餐湯
早排同朋友去左海濱公園🏖️親子活動,帶佢小朋友放電🪫
行到中途,見有幾個貨櫃👀,原來係餐廳黎🍽
食字行頭既我即衝左埋去💨
全部都係即叫即整🔥,款款都係幾十蚊已有交易🛒
已計劃下次去野餐,乜都唔帶 • 即場買🫢

▪牛油果醬煙三文魚Pizza
厚厚牛油果醬搽得勁滿🥑,就黎睇唔到批邊
即焗批皮夠脆,已分開𝟒件,方便𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞🤗
牛油果醬煙三文魚Pizza
牛油果醬煙三文魚Pizza

▪大蝦卡邦尼意粉
(可轉意大利長通粉 / 闊麵🍝)
大蝦卡邦尼意粉

▪炸魷魚鬚
熱辣辣 • 脆卜卜,唔會有厚炸粉漿層✨
底有少少沙律菜🥬,食埋即刻冇左罪惡感🤪
炸魷魚鬚

▪野飲
雖然通常食𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕都會飲汽水🥤
而我地揀左健康果汁 (蘋果汁🍎 • 奇異果汁🥝)

🔸所有野食都可
加+$𝟏𝟓加配汽水/ 咖啡 及 是日餐湯