行街行到下午茶時間想搵啲嘢食,點知見到原來雞翼山係葵芳開咗就即刻狗衝🐕💨我同朋友叫咗一份$118 12隻set要全翼😍仲有杯飲品我地揀咗3款雞翼,第一款就係【火焰花醬麻香傷心雞翼】佢食落有少麻唔算辣,啱晒我呢啲愛麻唔愛辣嘅人🥵3款之中最濃味,可能因為醬汁濃厚啲所外皮相對無咁脆,有少少似韓國炸雞嘅感覺。另一款就揀咗【港式避風塘蒜香】雞翼表面有好多炸蒜粒同指天椒🌶️外皮好脆,裡面好多肉汁,好有大排檔避風塘嘅味道😋最後就係【鼠尾草鹹蛋黃哥】呢款一拎起聞落已經好香,佢表面有超濃嘅鹹蛋黃醬,咬落去個皮都仲係好脆,鹹蛋黃醬食落唔會太膩,呢個係我3款味道之中最鐘意🤤下次要食12隻😍😍食完仲會回收餐盤,為環保出一分力💪🏻♻️我覺得雞翼迷一定要試!落單嘅時候聽到店員話全部order都係即叫即炸,所以要預等10分鐘左右⏱不過我都覺得係值得等嘅☺️佢哋仲有提供手套比你,等大家可以完全投入食雞翼嘅世界🤩不過同男女朋友嚟嘅話就要
我同朋友叫咗一份$118 12隻set要全翼😍仲有杯飲品
蕃石榴香妃綠茶

12隻雞翼set

食完仲會回收餐盤,為環保出一分力💪🏻♻️

2020-01-23
10 分鐘 (堂食)
蕃石榴香妃綠茶
12隻雞翼set