2023-02-02
自從疫情之後好耐無同男朋友兩個人去過酒吧Chill下輕鬆下,見今日一齊收早就搵左間有得玩下既樓上酒吧食下野拍下拖😛 呢間餐廳除左有普通酒吧都有既玩意之外,仲有得玩外國流行既Beer Pong同桌球,地方細d既酒吧都唔會有,適合收工同三五知已黎玩下傾下計,而且佢地好貼心有分開吸煙同非吸煙區域,雖然係同一空間,但都好岩我呢d怕煙味既人可以盡量避一避👍🏻❥ Main Course - 香烤紐西蘭一級肉眼扒$368 已包左一大塊手掌咁大既牛扒、前菜 (煙三文魚配密瓜巴馬火腿仲有個磨菇忌廉湯,牛扒切好一塊塊呈上,旁邊配有芥辣醬汁作調味,牛扒咬落軟腍,牛味濃郁,絕對是超值之選。❥黑松露薯條🍟店子用既係粗薯條,一上枱就見炸得十分金黃,食落口脆卜卜,薯條份量仲好多,黑松露醬同埋茄汁係分開上,可自行選擇喜歡既醬汁調味。❥德國腸伴盤入面有三款德國腸,三款都味道濃郁,香脆爽口,帶小小咸味,如果能配上酸菜相信味道更佳。
❥ Main Course - 香烤紐西蘭一級肉眼扒
❥黑松露薯條🍟