2022-06-14
焗大啡菇芝士自家製牛肉麥漢堡配香料薯條(有芝麻醬沙律菜)跟餐配沙拉或南瓜湯$99.00唔係一般連鎖式餐廳貨色,大麥包軟熟可口,大菇蘑新鮮啖啖肉,漢堡肉原來係自家手打的難怪甘多汁,吃得我好感動,裏面還有只洋蔥和秘製醬汁,配搭極佳。如果不需要醬汁也在下單程式剔除。薯條炸得好有心機,每條都係脆口,上面有味粉灑得滿是均勻,好食。特選澳洲有骨肉眼扒配薯菜/白飯 五成熟 跟餐配沙拉或南瓜湯 $128.00由店家發板的熟度,非常完美鮮嫩多汁,入口沒有多餘的渣,牛味香濃。配上新鮮炒起的雜菜平常肉食,必食推介。香炸雞翼(蜜糖芥茉)2pcs $19.0炸得金脆可口,食兩隻仲想再加可惜肚皮放不下了。下次再食。Chocolate caramel milkshake$30.00朱古力味軟綿細滑,好味。Cappuccino $45.00咖啡豆沖出有誠意的Cappuccino,上面有細滑的咖啡泡沫🫧,還有朱古力粉灑出英字樣子, 十分有心機。
香炸雞翼(蜜糖芥茉)2pcs $19.0
炸得金脆可口,食兩隻仲想再加可惜肚皮放不下了。下次再食。
朱古力味軟綿細滑,好味。
Cappuccino $45.00
Cappuccino