2019-06-11 541 瀏覽
好耐都無寫個食評啦🤦🏿‍♀️ 自從搬左屋, 轉左新工都好耐無得閒過🤷🏾‍♀️ 呢日咁岩係PP做完野, 然後同同事又唔知食咩, 行到的士站附近見落雨有排等, 又肚餓不如食埋自返公司啦!一入到去可能因為都過左lunch time, 客人都唔多, 安排我地坐左張角位枱, 都算舒服, 不過就有d焗.Double Cheese Burger 味道好豐富, 牛肉味濃, 麵包唔會比牛肉汁整到淋晒. 不得不提薯條好脆, 調味方面剛好, 唔會只係得鹽味係會有啲辣味. 食完成個都會飽嘅🤤Beer Cocktail (唔記得個名)星期五當然要TGIF, 我見同事們都burger配咖啡, 都真係唔太夾🤦🏿‍♀️ 我忍唔到要叫cocktail去配burger. 呢杯好似係beer+lime+soda, 酸酸甜甜, 去油膩一流👍🏾下次去可以食佢啲cake, 因為種類都多, 值得回頭🤓

Double Cheese Burger

Beer Cocktail (唔記得個名)

下次去可以食佢啲cake, 因為種類都多, 值得回頭🤓
下午茶