2014-08-07 489 瀏覽
6點鬆D, 經過尖咀THE ONE附近, 唔知食咩, 見到呢間既賣相唔差又唔貴, 仲要唔使排隊, 不過入面都已經坐滿8成人, 應該都OK, 就入去試左!豬軟骨肉燥飯$44 + 凍珍珠奶茶$3飯好多, 唔記得講少飯 ,豬軟骨一大塊, 感覺好柴皮, 可能浸左好耐, 味道咸左少少, 肉燥好油, 淋晒上個飯度, 食完好 滯! 連杯凍飲都唔得, 好甜, 珍珠得幾粒, 極少.鐵板豬扒肉燥飯$49 +凍咖啡$6塊豬扒好薄, SIZE不大, 不過, 末食一睇都知勁鞋, 果然食落口都係咁! 鐵板配薯菜, 呢樣係唯一可取. 再加肉燥配飯, 食完係個胃頂到飽! 呢杯凍咖啡品質好少少因為要加$6, 所以都幾好味,唔係太甜又夠濃!加大拼盤$22 (入面有2條雞串, 2塊章魚餅, 2隻雞翼)我對呢個拼盤勁失望因為全部亳無台灣特色, 普通炸物而已, 街邊既炸物仲好食過佢.所以, 呢間食店都唔使黎第二次啦!

豬軟骨肉燥飯$44 + 凍珍珠奶茶$3
飯好多, 唔記得講少飯
,豬軟骨一大塊, 感覺好柴皮
, 可能浸左好耐, 味道咸左少少, 肉燥好油
鐵板豬扒肉燥飯$49 +凍咖啡$6
塊豬扒好薄, SIZE不大, 不過, 末食一睇都知勁鞋