2013-06-11 212 瀏覽
話說星期一放假,同女朋友去食個午餐,諗住係openrice睇下邊度有all day breakfast食,結果就俾我搵到呢間咖啡會館,見幾得意諗住去試下喇見到呢個唔起眼既牌就知道冇去錯地方喇上咗去一樓,推門入去我以為我自己去錯左地方,一個好似人地屋企既裝修同佈置咁個感覺非常舒服,兩點鐘一枱客都冇,坐低之後好肚餓既我就問老闆娘有冇蛋包飯食?我見openrice有人話D蛋包飯好食,就試一試佢!老闆娘好客氣咁同我講返原來佢已經冇整正餐好耐,咁我就諗住算喇,既然黎到飲杯野就去第二度再食過喇個老闆娘可能知我肚餓,就話依家冇咩人不如煮個All Day Breakfast俾你食喇,之後我再叫左個Banana Muffin,個老闆娘真係好nice,有傾有講咁,加上個環境真係一流。重有一杯cappuccino都係有花,但唔知點解upload唔到出黎,正!!真係好好飲,好香咖啡味呢個唔洗講野呀,D菜又新鮮,正!!呢個正!!坐左大約個半鐘走喇,埋單先知原來不過係$170,加埋呢個環境我覺得真係唔止黎個價,我會再黎架!

結果就俾我搵到呢間咖啡會館,見幾得意諗住去試下喇
見到呢個唔起眼既牌就知道冇去錯地方喇

包飯好食,就試一試佢!

Mocha
All bay Breakfast
呢個唔洗講野呀,D菜又新鮮,正!!
Banana Muffin
呢個正!!