餐廳: 美心Food2 (德福廣場1期)
資訊:

2012-08-11 50 瀏覽
今日到美心食個豐富早餐先上班, 美心早餐真係五花八門, 單單睇個餐牌想食咩早餐都睇左好耐.最終選左個美心排包早餐, 單單只係為左唯一一個早餐有茄汁豆.個早餐都算豐富, 有一片排包, 炒蛋, 豬柳, 茄汁豆,還有一碗正常份量既腸仔蕃茄通配上低糖綠茶.平時食一個包作早餐既我,今日既早餐就好似做冬至咁豐富.為左個茄汁豆叫既早餐, 點知茄汁豆係凍冰冰, 無來誠意, 翻熱都無做, 浪費.平時食開既豬柳都係好似M記既口味, 估唔到美心又用上另一款豬柳, 比平時既厚身大塊最重要無咁多油, 成個早餐最欣賞這塊豬柳.另外炒蛋都做得好滑, 又一驚喜!嘆完個早餐就回公司開工, 真係先甜後苦!!!

平時食一個包作早餐既我,今日既早餐就好似做冬至咁豐富.

另外炒蛋都做得好滑, 又一驚喜!

嘆完個早餐就回公司開工, 真係先甜後苦!!!
2012-08-11
$25 (早餐)