2016-12-26 1852 瀏覽
我同我朋友都系酒鬼 更加系日本控 所以今次食呢間原因系為左 ....近諾士彿臺 ...吾洗走黎走去!既上2030 4樓好多間都大排長龍 唯獨呢間 可能佢既位置問題吧!所以等都吾洗等即入 朋挨水室車未到坐左廿分鐘 staff都好好冇系咁雷我抵讚刺生夠新鮮 特別系海膽好鮮甜冇藥水味 呢度系兩個order 98數蚊 差吾多啦雞泡魚乾 /淋味魚乾 有follow 開我既都知系我至愛 必點 只要烤透好難會吾好食 亦都岩一邊飲一邊吹水一邊食!碎蔥tuna 小卷 料就夠多但tuna味吾出 !日本菜除左刺身 壽司 卷物都系吾小得燒雞皮 燒得夠干身好香好脆 大愛燒雞翼皮脆之餘吾會燒到雞肉變柴 仲可以食到雞肉既juice 燒牛舌 雖然個個都話70蚊吾抵食 但系出面食好食靚既牛舌大多都5十幾蚊啦 呢度厚切一串三塊 仲要好食 真系一d都吾貴 不過如果兩個人食 嗌一串share 試埋其他野就成餐晚飯最吾得就系呢個天婦羅拼盤 太多炸粉 粉多到厚過面皮真系吾得成口粉食吾到主要既食材 無意思的總括整體都吾錯 服務 食物都可以再番兜的
朋挨水室車未到坐左廿分鐘 staff都好好冇系咁雷我
抵讚
雞泡魚乾 /淋味魚乾
碎蔥tuna 小卷 料就夠多但tuna味吾出 !
日本菜除左刺身 壽司 卷物都系吾小得
燒雞皮