2024-08-17 549 瀏覽
之前嚟過呢度食嘢,我覺得啲嘢都好正常。但係今次有少少失望,嗌咗個「香煎鱸魚香菜手作麵」,期望見到青色嘅醬,但今次貨不對辦。你哋自己睇吓啦。我見其他出品都好正常,而員工嘅服務態度只可以一般般一入座,店員就斟咗水,啲水好熱。我見冇人招呼,唯有自己去斟杯凍啲嘅,之後手作麵嚟咗,我舉手問員工啲青醬去咗邊,佢哋話撈勻左😅,但係完全貨不對辦囉🙁店員回答圖文只供參考,就飄走咗,根本就冇跟進過呢件事🫥塊香鱸魚嘅形狀好奇怪,啲醬好水汪汪,同我之前食嘅完全唔同感覺🥹之前係乾身,食物帶香味,鱸魚好大塊😭食呢碗麵嘥咗我啲quota🥲問題係佢價錢一啲都唔平,但佢嘅服務質素同埋食物出品唔成正比,我應該唔會再去🙏🏻
香煎鱸魚香菜手作麵
  • 香煎鱸魚香菜手作麵