2021-06-20
每次帶著毛孩想不到活動,就會去呢度,因為有玻璃冷氣房,入面狗主毛孩都有舒適交流環境氣氛好好。我哋每1-2個月點都會黎幫襯一次,可惜今日之後可以唔駛再黎啦!點解?因為毛孩唔可以再入室內啦😢今日中午帶毛孩黎到慶祝父親節,成間店我地係第一個客,去到知道冇得坐玻璃屋真係好震驚🤯出面成34度啊are you kidding me?!點都好,山長水遠黎到都試一次室外啦⋯⋯點知佢一啲配套都冇。一路食有幾隻烏蠅🪰陪住,熱到咁都係得一把唔識轉又吹唔到過黎嘅風扇,我隻Garmin話有37度,除落嚟放喺枱面一陣直情升到39度🥵以前啲員工都鍾意狗,見到狗會開心會同佢哋玩,主動問毛孩駛唔駛飲水。今次啲員工又唔係怕狗嘅...我隻狗訓左係地上上菜最方便個位(非上菜唯一位置),佢就無表情唔出聲企係度等我隻狗行開,對峙左半分鐘,最後我企起身出去拎菜。冇左以前好歡迎毛孩嘅感覺。其實半年前轉老細後食物質素已經差左:以前最愛自製蘑菇湯👍🏼冬陰功闊麵😋。依家就只係餐具比較靚嘅茶餐廳質素:今日牛扒係well done,魚食得到嘅但魚汁整到啲薯條錯晒🥲再加上烏蠅🪰伴舞,一個鐘唔使食完急急腳走人🙂