2012-09-21 4058 瀏覽
是日星期三, 8點到達, 約840分左右入席,已經算快了。有得坐入面,其實入面環境好D,因為出面始終係商場,嘈D。2個女人,食唔多,點了一個ALL-DAY-BREAKFAST ,加 CARBONARA,加$30 可以要湯/沙律+是日茶.一住底就有, 真係食唔慣,知道呢款包是比較硬既,所以唔中2食既都唔可以話佢特別硬既。是日南瓜湯, 真係好重南瓜味,會將住個口,好有口感。正餐!!! CARBONARA($98)平時出面食都係70幾蚊, 不過又唔太好食,佢特別在會用D蒜抄下D意粉, 會有陣香味入口,唔係淨係CREAMY既感覺。D煙肉都好重要,都算厚而且香口...面頭既2片CHEESE 入口都係靈魂所在!!真係正牙,可以一試。不分早晚既 ALL-DAY-BREAKFAST ($98)食過佢BRUNCH既ALL-DAY-BREAKFAST ,唔太知有咩唔用可能係BRUNCH既MEAU有得揀,而DINNER只有呢款ALL-DAY-BREAKFAST ALL-DAY-BREAKFAST 有::2片煙肉+ 腸+ 多士2片+ 半個蕃茄 + 炒蛋 + 茄汁豆 + 小小磨姑,講真, 材料梗係覺得唔係好抵,

是日星期三, 8點到達, 約840分左右入席,已經算快了。

有得坐入面,其實入面環境好D,因為出面始終係商場,嘈D。

2個女人,食唔多,
加$30 可以要湯/沙律+是日茶.

一住底就有, 真係食唔慣,
知道呢款包是比較硬既,所以唔中2食既都唔可以話佢特別硬既。
麵包好硬
是日餐湯-南瓜湯
是日南瓜湯, 真係好重南瓜味,會將住個口,好有口感。

CARBONARA
正餐!!! CARBONARA($98)
平時出面食都係70幾蚊, 不過又唔太好食,
D煙肉都好重要,都算厚而且香口...
面頭既2片CHEESE 入口都係靈魂所在!!
真係正牙,可以一試。

ALL-DAY- BREAKFAST
不分早晚既 ALL-DAY-BREAKFAST ($98)
ALL-DAY-BREAKFAST 有::

講真, 材料梗係覺得唔係好抵,
不過又真係食得飽你, 佢D 蛋又炒得滑口, 不過$98蚊可以有其他CHOICES都應該食其他好D

朋友想食,冇計。

2人埋單加一, $280. 算平(因為我地叫最平果2個,哈哈)

題外話/補充資料: 眼見好多人都加$30 可以要湯/沙律+是日茶. 其實都幾抵:) !! 杯野個個都話好飲!! 冇試過要試下啦!!!