2019-02-15 259 瀏覽
情人節正日又係商家賺錢嘅節日,包一包裝就賣個好價錢,連粥店都推雙雙對對情人套餐同單身狗餐,不得不俾個讚商家嘅營商智慧!周圍都貴,唯有揀間抵食少少嘅來個晚飯!呢個係不分晝夜同節日嘅全日餐,Set A至D任揀!情人節都係食得豐富啲,揀左個C餐(主食+小食+特飲)!主食一: 越式牛扒撈檬🍽牛扒煎得乾身左啲,但味濃,撈檬有生菜墊底,再配個撈檬汁,感覺清新!主食二: 生熟牛肉河🍽一上枱,見到勁多湯覆蓋住啲牛肉同粉,賣相一般!不過味道都唔錯,粉嘅份量都足,飽肚之選!小食一: 牛肉蝦片有好多配料係蝦片面,好多層次,好有口感,建議加埋佢個汁,味道更佳!小食二: 炸春卷呢個炸得好脆口,上到枱熱辣辣,但幾油同啲餡料無咩味!麻麻地喔!再加兩杯特飲(店家用紙飲管,讚👍🏻),都係$136免加一!雖然無格調同無仔細賣相,但係呢啲大時大節係堅抵!

主食一: 越式牛扒撈檬🍽

主食二: 生熟牛肉河🍽