朋友食過話正, 有北海道風味, 尋日去行SOGO, 所以特登走去一試去到個時約七點, 唔係甘多人, 所以兩個人都可以坐四人叫左一個魚湯粟米牛油拉麵$60一個麵豉湯拉麵$48一隻烤墨魚$30一份雞軟骨$20 先來烤墨魚及雞軟骨, 兩樣都好味, 而且價錢合理魚湯牛油拉麵, 魚湯味一般, 唔突出, 但因為加左牛油的關係, 所以整體味道亦變得豐富左, 不過最差就係D麵, 唔多似日本拉麵, 反而似粗身既香港生麵, 我老婆食到最後, 發覺碗底未食完既麵仲係痴埋一舊, 未散開的.我食的是麵豉湯拉麵, 湯底唔夠濃郁, 有三片厚身叉燒, 味道及咬口亦不錯, 但我食第一塊叉燒個時, 發覺肉中間係凍的由於我係對住廚房坐的, 所以可以睇到整個製作過程終於我見到, D叉燒放係麵上面個時, 仲係一塊塊又硬又凍的肉, 難怪我食到係有少少凍啦, 呢度真係要扣分囉總體結論係, 一試無妨, 但無乜大驚喜
朋友食過話正, 有北海道風味,
尋日去行SOGO, 所以特登走去一試

去到個時約七點, 唔係甘多人, 所以兩個人都可以坐四人

叫左一個魚湯粟米牛油拉麵$60
一個麵豉湯拉麵$48
一隻烤墨魚$30
一份雞軟骨$20

先來烤墨魚及雞軟骨, 兩樣都好味, 而且價錢合理

由於我係對住廚房坐的, 所以可以睇到整個製作過程

總體結論係, 一試無妨, 但無乜大驚喜