2020-05-06
不可一不可再,唔會再食。一肚氣咁食完呢一餐母親節飯!我第一次寫食評,但因為真係覺得好嬲,所以想話俾大家聽,唔想再有人中伏。*對於服務既評價 *呢一餐飯係慶祝母親節既晚飯,所以我事前做足哂功課,上左eatigo拎優惠,揀左好耐先決定食呢間。但結果係令人十分既失望,令我好懷疑呢到所有食評都係打手。同媽媽行左全日街,一入到去,侍應問左一句『係咪食飯?』我好奇怪佢點解咁問。我見仲有卡位,就好有禮貌問侍應唔好意思,可唔可以坐? 因為想可以坐得舒服d,點知佢一句好惡咁達埋黎話「唔得!」真係就咁兩隻字,無加無減。我當堂打左個突,我係一個學生,我自己都做過飲食業,除左澳牛,真係未見過侍應咁樣同客講野。個下真係想掉頭就走,加上我地遲左到,所以無左eatigo既優惠,但最後都照食,因為時間都唔早,大概8點半,媽媽六十幾歲唔想佢再走圍行,同埋想要慶祝母親節先揀呢到,決定都吞左啖氣留底食。同埋我地抽住一袋二袋,佢都無話主動俾多張櫈,我地去擺野。認真係世界級侍應,配服。但我想一再強調既係,我明白疫情底下要隔住坐 ,但我地都唔係話要同人搭枱,但明明有一張空既四人卡位,但佢唔俾我地坐,係咪因為我地睇落去似食唔起你
*對於服務既評價 *
但我想一再強調既係,我明白疫情底下要隔住坐 ,但我地都唔係話要同人搭枱,但明明有一張空既四人卡位,但佢唔俾我地坐,係咪因為我地睇落去似食唔起你呢間咁既餐廳? 一路等上菜,我心入面真係有好強呢d疑問,諗到好想喊 ,成餐飯都食得好唔開心。
*對於食物既評價*
可能心情影響下,覺得野食麻麻。唔係難食,但唔出色。
我地叫左一個3course 一個2course
除左羊架唔似七成熟之外,就係龍蝦湯有苦味,我見其他食評都有講。所有野食都一般。
埋單齊頭七百蚊。
番到屋企,食左個天桃之後即刻肚痾
至於呢個價值唔值咁既服務同食物質素,我就覺得唔值啦。睇緊既你覺得呢?