2022-11-18
作為小欖街坊,黃金咁多間餐廳食暈哂,就係未食過呢間,男朋友話以前同媽咪黎食過係好食,咁就試下啦。講下野食餐包,微暖,冇味沙律,黃金咁多間餐廳最唔新鮮係呢間梅到癲田螺,還好虎蝦,黃金有其他更好選擇鴨腿,成餐飯最正常全部碟都係凍,配菜敷衍/講下服務我地坐BAR枱對出既卡位,員工喺廚房傾計既聲量係清楚到我可以參與討論,唔緊要呀我明廚房係咁,但係喺樓面既侍應都企喺離客人一兩張枱既距離傾計係咩料?2-3個侍應連經理輪流食鬼式巡空枱兼監察客人進食速度,企正喺隔離望住喎?係服務定騷擾呀?收碟收盤快到好似我地10點入黎食咁,事實係只係7點左右,仲要我好明顯想同我男朋友講嘢,我身向前傾,佢收碟,咁我咪褪後囉,收左一隻我心諗識做就轉頭先啦,我身再向前傾,佢又收碟!我又褪後!我又前傾!佢又收!我又褪!!!到底有幾想收碟!!!仲竟然行埋我果邊攝對腳入卡位!!!就係為左收碟!!!茶餐廳呀姐都唔會啦!!!!!!!我地坐既AREA冇其他客得我地一枱,好難唔令人覺得佢地俾壓力我想我地快啲走。總結經驗,黎呢間收中上價錢既餐廳,就會食到下等食物質素同得到茶餐廳服務。唔知點解OpenRice咁多好評,明明香港人咁嘴刁🙂
講下野食
餐包,微暖,冇味
沙律,黃金咁多間餐廳最唔新鮮係呢間梅到癲
田螺,還好
虎蝦,黃金有其他更好選擇
鴨腿,成餐飯最正常
全部碟都係凍,配菜敷衍
講下服務