2014-07-07 2849 瀏覽
呢間餐廳真係令到我要打第一次食評, 仲要係差評!心思思突然想食甜野, 原本打算去荼木, 但電梯一開門就見到好多人...咁又見到佢張poster係好多甜品, 所以最後就落左黎呢間食飯.入到去,安排個個位係冇燈之後自己調左個位去後面個張有燈嘅枱.準備落order, 隻手舉左成5分鐘都冇人理, 仲要個經理見到都冇反應最後係另一面嘅侍應見到走過黎落單...叫左個菠蘿豬頸肉炒飯同埋一個彩虹美式班戟.個menu入邊明明係用個菠蘿上, 類似咁樣樣嘅炒飯我係好多地方都食過, 都係成個上. 咁我都係以為佢僧係用菠蘿上, 點知佢黎度係變左做一碟綠色油淋淋嘅野入邊有好多少到好乾嘅豬頸肉加急凍雜豆,食落去係一D味都冇同埋好粉!加上成碟炒飯好油同好重味精, 食完要不斷係咁飲水!!!之後個彩虹美式班戟其實都算OK但個班戟又係太乾, 係因為有個雪糕同好多果醬我地先覺得可以接受.我諗成餐飯食左半個鐘都冇, 埋單連加一總共179大元.我地入得黎都知道唔可能好高要求, 但呢間野仲差過荼餐廳, 個炒飯就要成100蚊!!我直情要佢找整紙比我, 真係唔直得我再比貼士我下次寧願去大排檔食個炒飯都冇咁嬲
呢間餐廳真係令到我要打第一次食評, 仲要係差評!

入到去,安排個個位係冇燈
之後自己調左個位去後面個張有燈嘅枱.

最後係另一面嘅侍應見到走過黎落單...

叫左個菠蘿豬頸肉炒飯同埋一個彩虹美式班戟.

加上成碟炒飯好油同好重味精, 食完要不斷係咁飲水!!!

之後個彩虹美式班戟其實都算OK
彩虹美式班戟
我諗成餐飯食左半個鐘都冇, 埋單連加一總共179大元.
我直情要佢找整紙比我, 真係唔直得我再比貼士

我下次寧願去大排檔食個炒飯都冇咁嬲
2014-07-06