2022-06-04 246 瀏覽
未行入間餐廳,淨係見到黑色玻璃門,感覺還好,入到店內,裝修一般,我地兩個人,所以佢安排我坐近門口位置,但未坐低,我老公已話好多烏蠅仔喎⋯⋯,咁我向店員表示想掉位,佢都ok禮貌嘅,坐低之後就叫咗兩份F餐安格斯牛扒 配薯菜同埋兩杯凍咖啡,佢問我幾成熟,就話7成,黎咗兩個蕃茄湯,啲湯淡而無味,啲色好清,明顯材料不足及落咗少許糖增加味道,另外嗰杯咖啡簡直驚為天人,無奶香味無咖啡味,只得甜味,我嗰杯走甜老公嗰杯正常甜,但出黎嘅味係完全一樣,唯一分別係佢熱熱地我冰嘅,最奇係佢冰分開上,雖然我知有啲靚餐廳會咁做,但佢已經咁淡仲落乜鬼冰⋯⋯好啦,等到佢上主菜黎,真心嚇親我,薄切到一個點,大約得0.3cm左右,咁你做咩問我要幾多成熟?個薯條未炸透,個心仲未熱,啲菜就真係白烚⋯⋯我未試過食西餐可以差到咁,真心難食到覺得不可思議,最後佢個冷氣位係會滴水嘅,衛生環境差,奉獻大家不要去幫襯,除非佢有勇氣想試劣食或者你見到佢食評改善咗就另計。補充返,我見另兩枱嘅人都係叫Burger,個樣唔錯幾掂,但味道就唔清楚喇。
安格斯牛扒配薯菜
2022-06-04