2024-01-10 137 瀏覽
我哋一口氣選擇咗3️⃣個Muffin😊❣️Cheesy meatfloss Muffin配上鹹鹹香香嘅芝士🧀️有邊個可以抗拒😏❣️80% Dark Chocolate Muffin唔好以為80%黑朱古力會好苦🍫原來唔會嫁,成個朱古力味好濃郁❣️Pineapple Mango Coconut Muffin🥥係充滿夏天嘅味道⛱️ 成個感覺好清新,忍唔住住一口接一口Muffin大大個就唔洗講😆加返熱就更加好食💕❣️Triple Cheese Toast 芝士大滿足🍞詩詩媽其實係一個芝士控,所以一見到呢款麵包,即刻心心眼🥰一切開入邊有滿滿嘅芝士,勁邪惡‼️而且麵包唔會乾,食到最後一口都仲有滿滿嘅芝士🧀️❣️GreenTea Mochi 抹茶麻糬麵包🍵店員話呢款都比較多客人選擇☺️喺用咗丸久小山園嘅抹茶粉嚟製作,入面仲有煙煙韌韌嘅麻糬,整體唔會太甜亦食得出抹茶嘅甘香💕
我哋一口氣選擇咗3️⃣個Muffin😊
❣️Cheesy meatfloss Muffin
配上鹹鹹香香嘅芝士🧀️有邊個可以抗拒😏

❣️80% Dark Chocolate Muffin

係充滿夏天嘅味道⛱️ 成個感覺好清新,忍唔住住一口接一口

Muffin大大個就唔洗講😆加返熱就更加好食💕

❣️Triple Cheese Toast 芝士大滿足🍞