2018-03-05 337 瀏覽
呢晚同朋友黎左食飯,呢度有個焗龍蝦都幾豐富咁,不過朋友原來唔好龍蝦,所以我地就散嗌左幾樣野share食!我地首先要左個牛油果蟹籽蟹肉沙律!份量一啲都唔少,用料都幾新鮮,兩人share都好足夠!!跟住要左個松露菠菜焗大啡菇做小食呢個小食一啲都唔小!!!兩大件啡菇加上清嫩菠菜同芝士烤至香口,味道不錯,食後已有飽肚之感跟住既主食就要左原條既鰻魚炒飯,份量依舊十足!估唔到係一整條鰻魚下面既炒飯之中仲有唔少鰻魚粒,呢次的確過足鰻魚癮 呢度食物既份量唔少,所以唔好眼闊肚窄,細食既女生絕對可以兩人share一份主食呀------------------------------食物質素:🤤🤤🤤(5🤤最優)價格水平:💰💰💰(5💰最貴)環境裝修:✨✨✨(5✨最好)服務態度:🌟🌟🌟🌟(5🌟最佳)整體評分:❤❤❤❤❤❤(10❤滿分)是次評論及分數視乎進餐當天的品質而訂,亦同為個人觀感:)------------------------------

我地首先要左個牛油果蟹籽蟹肉沙律!

份量一啲都唔少,用料都幾新鮮,兩人share都好足夠!!

跟住要左個松露菠菜焗大啡菇做小食

呢個小食一啲都唔小!!!

食物質素:🤤🤤🤤(5🤤最優)
價格水平:💰💰💰(5💰最貴)
環境裝修:✨✨✨(5✨最好)
服務態度:🌟🌟🌟🌟(5🌟最佳)
整體評分:❤❤❤❤❤❤(10❤滿分)
是次評論及分數視乎進餐當天的品質而訂,亦同為個人觀感:)