2011-06-08
頭先8點幾去到...同朋友點左一個叉燒豚骨拉麵、一個豚角煮豚骨拉麵剔左濃味、硬麵拉麵到喇香味:冇香味。豚骨湯底:淡到完全冇味 ,一路食一路都係搵唔出個味,係好重膠質,好濃,但真係冇味WO。希望店長調整下個味道,因為真係冇味,會唔會係差左大地魚同埋其他可以令個湯有味的香料黎煲個湯底呢? 濃而冇味的湯底真係好難飲。麵條:軟硬度尚可接受,但冇麵粉味的麵條,好似超市買果D冷凍拉麵果種咁。叉燒:煮得唔夠入味豚角煮:薄切豚角煮都真係第一次見,正常豚角煮係應該厚切架嘛係唔係呀? 不過重點都係冇味糖心蛋:正常其他配菜:果D芝麻其實等人自己落會好D囉。其他冇咩特別,D辣椒絲其實唔洗加啦,同個麵都唔配。價錢:HKD58 暫時呢個質素真係唔能夠接受,基本上係冇下次,不過我覺得店長應該會繼續改善,其待下次進步服務:正常,其實加水可以自己加會好D。整體:不合格。最大問題係個湯,完全冇味,濃而冇味。請店長多D花心機在湯底上。
剔左濃味、硬麵
拉麵到喇
香味:冇香味。
叉燒:煮得唔夠入味
糖心蛋:正常
服務:正常,其實加水可以自己加會好D。