先說重點:坐左1.5 hours先食到兩道appetizer! 6張枱情況一樣,最後有5張枱食左一兩個頭盆埋單走左!話說我同先生坐係洗手間附近,嗰個section 有六張枱,大家先後+ - 10 mins 坐低,坐低左15mins 都冇人理過我哋,枱面乜嘢都冇都算,待應越叫越走,好不容易落到單,等了又等,其中有一家人帶住小朋友開始催單,話小朋友要返學,之後就出多2個main course 比佢地,而其他係乜都未有。呢個時候,其中一pair情侶話要埋單走人,而有小朋友的家庭亦都話要埋單(佢地話仲有一半食物未來)我地有傾左兩句,我先生問佢d野好吾好食,佢話Spaghetti house 好食好多!)之後我同其他兩張枱都相繼都叫左埋單,行左去後面feather and bone 20分鐘食完走得!個Clam係完全無味!唔知點解啲人話好食!我先生仲要行出去攞salt自己加落去!我地埋左單先出個意粉,係水 nel nel的,呢間永久blacklist!