2008-05-26 10 瀏覽
之前睇過食評, comment不太好, 一心諗住每個人口味唔同, 所以即管去試, 結果係 ~ 低死.先來一個甜蝦味增湯$20, 內有2隻熟甜蝦, 一夾起~爛左, 食落口~霉左, 由於以前未食過熟甜蝦, 所以心諗: 乜原來熟左甜蝦係會霉但之後甜蝦刺身$50(6隻)亦唔好得去邊, 甜蝦唔鮮甜又唔爽, 好明顯唔夠新鮮啦. 元氣好味100倍啦, 又平.山海派醬油三文魚壽司$14(2件), 一早知道此壽司賣點係特製醬油, 但我只好講句唔口味, 味道偏咸.山海派海棉雞蛋壽司$20(2件), 好特別, 質地似發水蛋糕, 味道甜甜有蛋味, 樣子討好, 好好味唔講得, 但唔係度度有得食, 所以一試無妨.軍艦蔥粒吞拿魚腩$32(2件), 一d都食唔出係"腩", $32~蝕~和牛壽司$32(1件), 望落好肥美, 咬落無渣無筋, 但食落又係無味, 不過我諗如果揀炙燒會好味d.炙燒鰻魚壽司$14(2件), 係整餐最滿意, 味道正常到不得了, 價錢又抵.壓軸好戲, 炙燒鵝肝壽司$32(2件), 係導致我寫此食評原因, 不吐不快 一黎到, 嘩!! 超級抵呀, 我未見過有咁大件鵝肝, 滿心

一黎到, 嘩!! 超級抵呀, 我未見過有咁大件鵝肝, 滿心歡喜的放進口裏, 典知~ 我只可形容佢係一件帶有少許臊味豆腐, 不知所謂, 簡直係難為自己個味蕾, 又頂住個胃, 所以我食淨一件, 以示抗議

食物雖然差, 但佢地環境 & service 係唔錯.

不過我唔會再幫櫬, 唔信邪朋友可以黎試.