大埔車仔麵店中,呢間都算滄海遺珠,皆因它標榜湯底真材實料:使用大量新鮮豬骨瘦肉、金華火腿、大地魚....等多種配料精制而成,保證不添加味精!奇怪點解我冇介紹過😅呢度成日坐滿人,食飯先時間d order多到一疊疊,無計又平又好食,百物滕貴嘅今日去邊度搵。今日又嚟食碗麵,叫咗蘿蔔、滷水雞蛋、鯪魚肉,加米線。最鍾意呢度嘅車仔麵大大碗,勁多餸,夠抵食,最低消費兩餸一麵,$30、40就有一碗👍🏻蘿蔔:真係我最愛,清甜、入晒味,每次食都一定要叫!滷水蛋:鍾意佢已經首先餣好咗,充滿滷水味而且係完整一粒,抵食。鯪魚肉: 食落覺得好似魚肉碗仔翅,唔會腥,而且份量好多,好味道。順帶讚下呢度嘅侍應哥哥姐姐,有禮,有笑容,叫親都極速回應,落餐夠快,唔hea,like ar👍🏻👍🏻

今日又嚟食碗麵,叫咗蘿蔔、滷水雞蛋、鯪魚肉,加米線。

蘿蔔:真係我最愛,清甜、入晒味,每次食都一定要叫!

2018-06-30
  • 車仔麵