2024-08-05
收工肚餓~係附近揾嘢食曾經係呢間嘢飲過早茶~覺得可以所以係極度肚餓嘅情況下,試下個晚市大排檔~點知~伏到一個點 。嗌咗乳鴿 唔知乜乜乜仔雞煲 同蒜香骨係一個人極度肚餓嘅情況下 應該嘅食評係最有說服力我可以講 堂食有波仔叮叮飯質素意思即係冇口感 極度懷疑佢哋係所有嘢都係返熱 仲要用微波爐嗰隻 因為每一道 都好熱 要脆唔脆 首先係個乳鴿咁 唔脆 塊皮淋到成條毛巾咁 仲要係油哂嘅毛巾 但係老實講 味道係可以 蒜香骨 抱住佢個樣幾靚幾有期望 食落幾咁失望 仲非常之咸 一樣完全唔脆 食落嘅時候係非常之熱~ 但係諗極都諗唔明 點解會咁嘅?重頭戲嚟啦~唔知乜乜乜乜乜仔雞煲雞唔似雞 啲肉仲係鞋過煲個湯嘅豬肉點食啊?大佬個味又奇怪 完全唔識形容 我當場問個職員 點解呢個雞煲啲雞肉鞋過豬肉 佢同我講雞肉熟咗係咁~我從來未食過雞煲係咁既 令我對雞煲有陰影係我極度肚餓嘅時候,食咗乳鴿同蒜香骨但係呢個雞煲,我同男朋友一致認同放棄佢啦 完全唔鍾意浪費食物嘅我 因為呢間嘢令我破戒 人生第一次,因為難食 所以作文 我希望今次係最後一次~乳鴿同蒜香骨,極度懷疑佢係翻熱嘅冇可能,咁鬼熱 都唔脆 個乜乜物物仔雞煲 極度想
曾經係呢間嘢飲過早茶~覺得可以
所以係極度肚餓嘅情況下,試下個晚市大排檔~
點知~伏到一個點 。
嗌咗乳鴿 唔知乜乜乜仔雞煲 同蒜香骨
重頭戲嚟啦~唔知乜乜乜乜乜仔雞煲
雞唔似雞 啲肉仲係鞋過煲個湯嘅豬肉點食啊?大佬
個味又奇怪 完全唔識形容
我從來未食過雞煲係咁既 令我對雞煲有陰影
係我極度肚餓嘅時候,食咗乳鴿同蒜香骨
人生第一次,因為難食 所以作文
我希望今次係最後一次~
乳鴿同蒜香骨,極度懷疑佢係翻熱嘅
冇可能,咁鬼熱 都唔脆
個乜乜物物仔雞煲 極度想知佢用咩雞可以鞋個豬肉
美心大排檔 係咁嘅質素 不如你賣返焗豬扒飯啦 搞咁多做咩~
亦唔明點解呢間咁嘅嘢有咁多好評
真係值得讚咩?真係有質素咩???
真係值得推介比香港嘅市民咩?