荔枝角長沙灣廣場店的設計是兩層的,在樓上用餐到中途,想買點麵包回家,見到枱上的上菜單寫着「憑此收據購買任何麵包可作$2使用」,於是帶著單據落樓下買麵包,在購買之前已查詢職員是否可用,說是可以,就選好麵包。但到付款的時候才說要埋單後那張收據才能減$2。於是又跑回樓上,朋友未食完都先埋左張單,再落去買過,仲要收左我張單以免我重覆再用,真是大恩大德!幫襯堂食再買麵包有$2優惠,本來係好事。但係搞到規矩多多,指示又唔清晰,向其職員反映「憑此收據購買任何麵包可作$2使用」應寫在正式收據上,以免客人誤會,但遭職員冷待零回應。負評如此多的一間餐廳,如果不是荔枝角區午飯地方唔夠,一定做唔住!在香港現今這個市道,唔該幫下忙,比少少理由港人留港消費!

外賣自取