2023-11-03 420 瀏覽
旺角竟然有間火鍋店可以任食大閘蟹✨二話不説,訂好座位即刻同男朋友黎試😋我既要求係食🦀重點一定要殼薄夠多蟹黃😋呢度隻隻都符合到我的要求,勁大隻!👍🏻無論公定乸都超多膏🤩除咗食🦀,就係火鍋🍲小菜啦😘✅口水雞,整得非常出色!超級滑!而且雞皮底下仲帶一層透明啫喱。再配上剁椒碎,夠辣惹味,食到停唔到口😋海鮮除左蝦、鮑魚、蜆,仲有新鮮沙白都幾推介~小食嗌左個酸辣脆蘿蔔,酸酸美美,開胃極了✅🥳打邊爐重點就係食肉,呢家的肉類嘅質素普遍都好好!我自己最推介食✅安格斯肥牛和澳洲m5。呢啲部位既肉特別軟嫩,油花比例啱啱好,打邊爐就正正子😋🙌🏻一吃難忘小籠包好傳統既做法,皮薄餡靚燙口又多汁💦🙌🏻蟹子燒賣皇大大件,饀料以豬肉為主,味道和平日的燒賣差唔多。口感爽彈,但又沒有很肥膩,就是手切肉的口感。緣味鮮蝦餃皇🙌🏻蝦餃大大隻,蝦餃皮不是太厚身,包住爽滑蝦肉和筍絲,味道出色!呢到火鍋真係好☺️正,食物種類繁多又夠新鮮!食物、飲品、醬料都有超多款,呢個價錢幾抵🤭 CP值好高呀❤️👍🏻整體嚟講真係十分好。
旺角竟然有間火鍋店可以任食大閘蟹✨
二話不説,訂好座位即刻同男朋友黎試😋
我既要求係食🦀重點一定要殼薄夠多蟹黃😋
呢度隻隻都符合到我的要求,勁大隻!👍🏻
無論公定乸都超多膏🤩

除咗食🦀,就係火鍋🍲小菜啦😘
✅口水雞,整得非常出色!超級滑!

海鮮除左蝦、鮑魚、蜆,仲有新鮮沙白都幾推介~
小食嗌左個酸辣脆蘿蔔,酸酸美美,開胃極了✅

呢啲部位既肉特別軟嫩,油花比例啱啱好,打邊爐就正正子😋

🙌🏻一吃難忘小籠包
好傳統既做法,皮薄餡靚燙口又多汁💦
🙌🏻蟹子燒賣皇

緣味鮮蝦餃皇

👍🏻整體嚟講真係十分好。