星期四晚上,第三次黎,之前兩次都人太多冇機會食。今日人龍終於冇咁多,就等吓,都真係等左好耐。8點幾等到9:20pm,一坐低,2個人叫咗三樣野加飲品,個姐姐話可以食到10:45。限時唔係問題,啲野食出得極慢,唔講以為自己食緊法國菜!食完一碟菜,等好耐先上第二碟炒粉。食哂碟粉就一直好有耐性咁白等⋯⋯2個staff前後都有問我地3次差啲乜,我地催咗同一碟燒豬頸肉催咗三次,等咗個幾鐘,到10:40後再問多一次有未,佢居然態度超惡劣咁攤大手板問我地「有啲咩,我哋唔係快餐呀大佬!」最後係一碟燒豬頸肉係用咗我哋90分鐘先出現。食到一肚氣,野食係好味,但食到咁火滾食乜都冇味。明顯廚房係負擔唔到客人嘅數量,枱枱都嗌晒救命,出菜好慢,咁會唔會考慮唔好開咁多枱?短期內都冇下次,除非我好多時間浪費。一心打算懲罰黃店,但對不起,幾黃都冇用。#不理想#不割但不如爭氣啲啦
星期四晚上,

8點幾等到9:20pm,
一坐低,
2個人叫咗三樣野加飲品,
個姐姐話可以食到10:45。

最後係一碟燒豬頸肉係用咗我哋90分鐘先出現。
食到一肚氣,野食係好味,但食到咁火滾食乜都冇味。

短期內都冇下次,除非我好多時間浪費。
一心打算懲罰黃店,但對不起,幾黃都冇用。

#不理想
#不割
但不如爭氣啲啦
2019-11-28
60 分鐘 (堂食)