2021-02-04 768 瀏覽
有時約咗朋友夜晚食飯要諗食咩,上openrice比我搵到又平又好食嘅外賣!外賣自取成日有5折,七五折,九折等等之類的餐廳可供選擇...好吸精啊~尋晚見到有間新店位於觀塘成業街,做緊五折!叫一期一會!絕對推薦呀!良心有熱誠之小店!店員又友善又禮貌!叫咗兩個最平嘅餐都依然有水準又大份!無得輸!臨走前店員走出黎拎番盒七味粉比我,好sweet呀!佢記得落單時有寫!.和風醬油雞肉定食 $32 😋😋😋😋雞肉至少有十多塊,雞肉不柴,食落嫩口有厚度,醬汁偏甜,加了好多洋蔥,有洋蔥的甜味,重點係白飯仲要有味素,OMG!!即刻升華咗~沙律菜是芝麻醬,好味又新鮮。加$3有玄米茶,係一枝細細地嘅樽裝,哇!好高成本呢🥺朋友講咗幾次ho crazy so cheap🤣間鋪有冇得賺架?我見店內牌子外賣$40包飲品,都係好平!無論點都好平,性價比好高。所以食完好想分享哩間良心小店!大家去食去支持啦!😊
和風醬油雞肉定食 $32 😋😋😋😋
所以食完好想分享哩間良心小店!大家去食去支持啦!😊