瞓覺之前總會想下第日去邊度食飯😄,睇到呢間四湯八麵,決定第日去試吓!店鋪方便,落單自行掃QR code,超潮流!☺️有時簡單嘅台灣小食都可以帶嚟無比嘅快樂!首先試吓個❣️番茄麻辣烤叉燒手工麵❣️。番茄酸酸甜甜,配埋麻辣湯底,與烤叉燒融為一體,口感好正!食嘅時候完全放鬆畀佢味覺攻佔,真係掌聲送俾佢🥳跟住就嚟個❣️蜜汁烤叉燒麻辣拌麵❣️,再配溏心蛋一路滑落肚,錯綜複雜嘅味道仲要配埋清新嘅溏心蛋,夠爽!叉燒肉既嫩又甜,同埋嗰個特製嘅麻辣調料,一食難忘😝!飲品我就叫咗❣️凍檸檬薄荷梳打❣️,飲落口先有個檸檬嘅味道,跟埋薄荷,好爽口,夠醒神😇!另一款❣️凍紅豆紫薯生椰乳甜飲❣️,好有層次,每一口都有驚喜,覺得今日超幸福❤️‍🔥!如果你都係食物愛好者,又鐘意嘗試各種風味,咁四湯八麵就絕對值得嚟一試,等你嚟發掘更多嘅美食喔!😍