6天前
意粉狂熱📍旺角彌敦道625至639號雅蘭中心2樓208號舖牛油果漢堡包配薯角$78薯角炸到脆卜卜,外脆內軟好香嘅薯仔味道,漢堡入邊有幾片非常大塊嘅牛油果,好新鮮,配合埋漢堡一齊食減輕左油膩嘅感覺,仲令到每一啖嘅口感豐富,牛肉味濃郁,加埋餐廳特製嘅醬汁味道相當出色升級套餐有湯加$28仲有飲品南瓜忌廉湯味道甜甜的,順滑可口,南瓜味非常香濃,顏色呈鮮黃色,熱辣辣,入口仲夠晒Creamy迷你三色pizza $68平時去食下午茶pizza味道只有一款,今日一set已經有齊三種味道,pizza新鮮出爐,有我最鍾意嘅蕃茄芝士味,芝士非常多,上面仲放有兩粒非常新鮮嘅車厘茄,做到外脆內軟嘅效果,非常飽肚香草烤雞凱撒沙律$28上面有幾片烤雞切到薄薄的味道清淡,配合埋新鮮嘅蔬菜是一款非常健康嘅菜式香濃朱古力窩夫最後當然要配一款美味嘅甜品朱古力窩夫外脆內軟旁邊仲配有雲呢拿味嘅雪糕加埋輕量嘅芝士蛋糕,作為一個原味嘅句號,睇得出廚師真係用心製作每一道菜
意粉狂熱
📍旺角彌敦道625至639號雅蘭中心2樓208號舖