2023-10-17 49 瀏覽
今日同朋友去咗間屯門成日再排隊嘅厚興瑜記餐廳食飯,試咗佢哋嘅家鄉手絲雞同上湯魚腐娃娃菜。而且我要講下佢哋餐廳嘅環境,真係好優美。職員嘅服務態度又好又貼心,同埋菜飾都好健康同精緻。嚟同大家分享下我嘅評價同感受。🤭先講下家鄉手絲雞。呢道菜好有特色,有啲似手工拉麵嘅感覺。手絲雞好彈牙,雞肉鮮嫩多汁。湯底好濃郁,有家鄉嘅味道。加埋啲新鮮蔬菜同香料,口感更加豐富。整體嚟講,呢碗家鄉手絲雞真係好好食,好有家的感覺。🤫🤫再嚟講下上湯魚腐娃娃菜。魚腐娃娃菜好嫩好滑,湯底清鮮。娃娃菜嘅脆口同魚腐嘅鮮美,令味道更加突出。湯底裡面仲有啲蔬菜同魚片,豐富口感同營養。我好鍾意呢個上湯魚腐娃娃菜,好開胃同健康。🤓🤓再講下餐廳嘅環境同服務。佢哋餐廳環境真係好優美,氣氛舒適。有舒服嘅燈光同裝潢,令人感覺好放鬆。職員嘅服務態度好好,好貼心,笑容滿面。而且食物上齊上碟快,令我嘅用餐體驗更加愉快。😝最後講下菜飾。佢哋嘅菜飾好健康同精緻,令人食得開心。每道菜都有精心擺設,色彩鮮豔,令人食慾大增。真係好吸引眼球。🤩總括嚟講,呢間屯門餐廳嘅家鄉手絲雞同上湯魚腐娃娃菜都好出色。味道鮮美,口感豐富。而且餐廳環境優美,服務態度好好,令

總括嚟講,呢間屯門餐廳嘅家鄉手絲雞同上湯魚腐娃娃菜都好出色。味道鮮美,口感豐富。而且餐廳環境優美,服務態度好好,令人感到舒適。如果你想嚐家鄉風味,我推薦你黎試下呢間餐廳。家鄉手絲雞嘅彈牙口感、上湯魚腐娃娃菜嘅清鮮滋味,一定會令你滿足味蕾同享受美食。快啲嚟試下啦!😎😎😎