餐廳: 七喜粥麵小廚
資訊:

2013-08-24 892 瀏覽
難得行過七記門口有卡位, 即刻衝入去坐低, 二話不說就點了我的最愛 "牛腩豬手撈粗"根本上係七喜食牛腩豬手一定係滿足而走.牛腩豬手都係同一個要求, 個汁調得好, 入味同夠淋. 七喜做到晒!杰濃的醬汁纏著每一束粗麵, 同時粗麵煮得剛好, 爽而不糊. 雖然吃到嘴上黏黏的, 吃這些就是要這種感覺!不得一提如果喜歡吃蜆蛤的朋友, 一定要點蜆蛤炸鯪魚球. 就算你不吃蜆蛤都可以一試, 因鯪魚肉新鮮, 球又炸得圓卜卜, 不會過火. 如果你愛蜆蛤, 再配上有很蜆蛤仔的汁, 就來得更完美!
根本上係七喜食牛腩豬手一定係滿足而走.
杰濃的醬汁纏著每一束粗麵, 同時粗麵煮得剛好, 爽而不糊.
雖然吃到嘴上黏黏的, 吃這些就是要這種感覺!
豬手牛腩撈粗
不得一提如果喜歡吃蜆蛤的朋友, 一定要點蜆蛤炸鯪魚球.
如果你愛蜆蛤, 再配上有很蜆蛤仔的汁, 就來得更完美!
炸魚皮; 蜆蛤炸鯪魚球
2013-08-01