2023-01-11
一早聽聞呢一間烤魚店出名好食又大份,趁佢而家做緊優惠即刻去試試🤣一入到門口比佢哋嘅裝修吸引咗,玩味十足好多霓虹燈Bearbrick好新潮,啱哂打卡同傾計!佢哋啲烤魚有三款可以選擇,有招牌江團魚,沙巴龍躉同筍殼魚🐟亦都有唔同調味例如香辣花椒麻辣~今次我就揀咗老闆娘推介嘅招牌麻辣烤江團魚再加涼拌皮蛋😋涼拌皮蛋$38落完單好快就出菜,首先講吓個皮蛋,個汁撈到啱啱好充滿住蒜蓉味但係又唔會太油,再加少少辣味非常開胃,而皮蛋都冇雪味👍👍份量亦都非常多,食好多嘢嘅我都食唔晒🤣招牌烤江團魚 $328份量超!大!份!條魚大到佔咗個盤九成嘅位🤣外皮烤得好香脆,肉質好嫩滑又唔算多骨,而且好入味啲辣味唔會蓋過啲魚味🤤配菜亦都非常出色,有豆卜,芽菜等,另外我仲加咗個薯粉$26❤️所有配菜吸收晒湯嘅精華,真係食唔停口🤤🤤🤤🤤食到差唔多完再加咗個花雕醉雞件配菜($68) 試下~雞嘅肉質唔錯重酒味👍唯一有少少失色嘅係雞雖然份量多但稍微多骨冇咩肉~呢度環境氣氛食物我都非常滿意,一定會再黎嘗試呢度另外一個招牌菜雞煲😎
涼拌皮蛋$38
招牌烤江團魚 $328