2021-04-20 1374 瀏覽
不忘💛 由5位同路人開業,希望客人除左不忘佢哋食物嘅味道,亦提醒香港人不忘初心🇭🇰 佢哋經營嘅不單單係一間餐廳,更係一份意志💪 舖頭主打特色石磨腸粉同埋手工餃子,即叫即整👍🥟豬肉粟米餃子(轉煎餃) / 6件 $42餃子好大隻,煎得特別香脆👍 豬肉粟米餡都幾多🤤 下次嚟會想試吓其他口味,或者試埋湯餃😊🥟香蔥牛肉香菇腸粉 $36腸粉皮非常薄,而且好長好大份🤤 口感仲好滑!2個人share食都幾正👍 食腸粉就一定要豉油😋 員工仲好細心咁留意到我地食到唔夠豉油🙈 主動幫我地再添加👍 不過我地今次自選嘅牛肉同香菇口味唔太夾😂 下次會想試吓其他口味.店舖較細,空間亦較窄,只係入到2枱客人😥 雖然我地排左30分鐘左右,但入到去坐底只係食左20分鐘😅 我地都唔敢坐太耐阻住人地做生意🙈 如果大家想食嘅話可以考慮外賣👍 佢地都有接好多外賣單💛

🥟豬肉粟米餃子(轉煎餃) / 6件 $42

🥟香蔥牛肉香菇腸粉 $36