消費前,店長很好心在我地等候時提供飲品,之後到入座發現增送乳鴿同蒸蠔,這點確實有驚喜。但除之就開始問題岀現了,總括以下幾點:1.冷氣欠缺因為我地人數比較多,對方安排了一間房間,內有獨立冷氣,但它開到最低溫度都比風扇來得弱。我們要利用自己攜帶的芭蕉扇吹才得已舒緩。這點對於一間火鍋店來說,有如一個室內大排檔的感覺,的確是一個好失敗的地方。2.店員與店長前後矛盾未付款前,店長還很禮貌地跟進我們,但到後期尾聲付款後,態度轉變晒!首先開始不斷問我地係咪食得晒,食唔晒我地好難交代,當時我地保證食得完!何況我地只是叫了普通份量,2個公仔麵,2份牛,2份丸,1份菜,對於7個人的食量不算多,加上這是一間任食的店,份量更加不太多。其次店長來來說:你地食幾耐唔係問題,最緊要食得晒。我地都同樣強調我地一定吃得完!之後過無幾耐,這位店長不知跟店員a說了什麼,店員a就過來一聲不說就收走晒我地的食物😑,隔了一陣店員b過黎交代說:你地已經過晒鐘,再食需加時,加上準備收。3.無提醒,無給予準備承上題,雖然我地過時係有錯,但對方都有責任。正常開始前應說明食到幾點幾多個鐘,無都算。之後last order又無講,仲話我地過

1.冷氣欠缺

2.店員與店長前後矛盾

3.無提醒,無給予準備

承上題,雖然我地過時係有錯,但對方都有責任。
正常開始前應說明食到幾點幾多個鐘,無都算。之後last order又無講,仲話我地過晒鐘。正常一間有規模的任食店都會輕輕提醒一下客人幾時last order,用餐時間係幾耐!最後仲要一言不發收走食物的有如趕客般的行為對待我地!

總結:

食物總類多,品質都幾好!冷氣欠奉,欠缺提醒,擅自沒收食物。

2017-06-30
20 分鐘 (堂食)
$160.2 (宵夜)