2018-10-21 2146 瀏覽
未來院友指定要去呢間野。我很久以前食過西九龍嗰間,之後都無再食過喇!跟住聽人講,佢越做越差。所以今晚都不抱任何期望,只求唔好食到肚痛就好了!假期前的工作天,8點幾去到,大約有5台左右的客人,完全唔使等位,可見佢的受歡迎程度入到去,你鍾意坐係邊就邊,無人理你的。太肚餓,一來就係迴轉帶上攞左碟希靈魚壽司。平時食嗰啲係有卜卜脆的口感的,但呢碟完全無囉之後見迴轉無乜野食,就用ipad落單。叫左軟殼蟹手卷,叉燒烏冬,炸蠔壽司,炸魷魚so, 炸蝦壽司。個烏冬正常,有粟米,木耳絲,魚蛋,叉燒。49蚊炸物就不得了。。。首先講下個軟殼蟹手卷。新鮮炸起的軟殼蟹,表面無太多的粉漿手卷入面有沙律醬同少少蔬菜。整體唔錯炸魷魚so同樣地都係無乜炸漿係面,你唔會食到成口粉都仲未食到條so。而且唔會炸到好乾,仲係juicy的炸蠔壽司,又係無得輸。香脆,酥脆,熱辣辣上枱真係點都估唔到有驚喜無期望就無失望,而且仲有好的experience仲有仲有,佢啲紫姜好好食,仲好食過元氣嗰啲丫
入到去,你鍾意坐係邊就邊,無人理你的。

個烏冬正常,有粟米,木耳絲,魚蛋,叉燒。49蚊

炸物就不得了。。。
首先講下個軟殼蟹手卷。新鮮炸起的軟殼蟹,表面無太多的粉漿
手卷入面有沙律醬同少少蔬菜。整體唔錯

炸蠔壽司,又係無得輸。香脆,酥脆,熱辣辣上枱

炸蠔壽司

真係點都估唔到有驚喜
無期望就無失望,而且仲有好的experience

仲有仲有,佢啲紫姜好好食,仲好食過元氣嗰啲丫
2018-10-16
炸蠔壽司