餐廳: 灣景餐廳
資訊:

2014-10-05 3577 瀏覽
去海洋公園最苦惱就係食,又唔想同人迫,又唔想熱辣辣喺室外地方食,最重要價錢唔好太貴!喺旅行社買入場券時,見到有餐券賣,仲有幾間餐廳可以揀,只係每位$85,包一個主菜同一杯汽水!心諗又幾抵喎,仲可以打去book位,唔使排隊!當然價錢咁平,我地都唔會抱太大期望 預先book左位,要求坐window seat,真係good!對住海景有冷氣,一流!我地12:30去到,餐廳開始好多人,無book位嘅重要搭枱,而且一睇餐牌,平均消費$170一個餐 即時覺得自己買餐券好醒 講返食物: 豬軟骨飯本人不好豬肉,但男朋友話不過不失,可能我地都無抱太大期望,只求填飽個肚! 咖喱雞飯配薄餅呢個係巴基斯坦咖哩,比較辣,啲雞好鞋,只有薯仔比較可取!薄餅我只係食左一啖,好硬,好乾,完全食唔到!好在有咖哩汁可以撈飯,否則應該食唔到!

即時覺得自己買餐券好醒

講返食物: