2016-10-24 359 瀏覽
當晚慶祝節日, 一早訂左位, 入到去, 未睇過menu, 佢狂sell兩樣野 所以就嗌左豬仔骨同pizza豬仔骨係ok既 海膽咩pizza都ok既 海膽亦都ok, 不過海膽同pizza完全唔夾 pizza係辣既 完全無晒海膽味 浪費左d海膽、最後我分開兩樣食, 價錢合唔合理見人見智. 由我地入去到出門口只用了55mins 離開時未到9點 門口寫住收22:30, 落單又吹食野又吹, 我地連坐都未坐底 佢就會一路係你耳邊係咁講野 佢狂sell野 你一句睇睇先係趕佢唔走, 再加多句睇睇先佢就會行開, 1分鐘後再講過個番說話, 我真係未試過落完單 係一頁menu都未睇到過 佢係完全唔想比你打開menu 個日平日 20:30隔黎木台走埋 我地last一張, 惡夢開始 佢直頭好似望住我地食咁 不斷係側邊行黎行去 你連野都未食晒佢已經想收碟 我想講 如果你唔係收十點半就唔好比人八點入 五舊幾水食唔飽都唔緊要, 我想加單都加唔到, 趕頭趕命咁食 我以後唔會再去!!!

題外話/補充資料: 落單又吹食野又吹: 由我地入去到出門口只用了55mins 離開時未到9點 門口寫住收22:30 我地連坐都未坐底 佢就會一路係你耳邊係咁講野 佢狂sell野 你一句睇睇先係趕佢唔走, 再加多句睇睇先佢就會行開, 1分鐘後再講過個番說話, 我真係未試過落完單 係一頁menu都未睇到過 佢係完全唔想比你打開menu 個日平日 20:30隔黎木台走埋 我地last一張, 惡夢開始 佢直頭好似望住我地食咁 不斷係側邊行黎行去 你連野都未食晒佢已經想收碟 我想講 如果你唔係收十點半就唔好比人八點入 五舊幾水食唔飽都唔緊要, 我想加單都加唔到, 趕頭趕命咁食 我以後唔會再去!!!
2016-10-10